2024. Július 19. Péntek
Kezdőlap Hírek

Hírek

PDFNyomtatEmail

2017-ben új klímával jelentkezik a Samsung

A Samsung idén is meglepetéssel készült a klímapiac területén! 

Biztos vagyok benne ön is elgondolkodott már azon, hogy este bekapcsoljam e a klímát egy fergeteges nyári napon vagy inkább tárjak ki mindent!
Nem is beszélve arról ha ez a klíma a gyerekszobában van ahol a gyerek esetleg a takarót lerúgva magáról szinte meztelenül fekszik, miközben a klíma esetlegesen rá fújja a hideget....

Ezentúl nem kell ezen töprengeni ugyanis a Samsung 2017-ben piacra dobja a wind-free elnevezésű készülékét ami a lehűtött levegőt képes szinte légmozgás nélkül is fenntartani.
Persze semmi bűvésztrükk nincs ebben a készülék apró kis légcsatornákkal rendelkezik, konkrétan 21000.- darabbal amin keresztül áramoltatja a helyiségbe a hideg levegőt így a légmozgás minimális vagyis szinte nincs....

Mindenek előtt fontos mindenkiben tudatosítani, hogy a Samsung egy világ szinten ismert és elismert márka, amely több piacot is kiszolgál kiváló minőségű termékeivel (gondoljunk csak a mobiltelefonokra, tabletekre, laptopokra, tvkre) és folyamatosan élen jár az újdonságok bevezetésével. A Samsung mindig is fontosnak találta, hogy olyan termékeket gyártson, amik megkönnyítik és jobbá teszik vásárlóik életét. Ez a gondolkodás mód jól látszik az új 2017-es Samsung klíma kialakításán és tulajdonságait is. Nézzük is miért lesz számunkra jó választás ez a klíma.

Röviden:

Hatékonyabb, gazdaságosabb működés
Könnyebb tisztítás
- Vírusdoktor funkció
Intelligens Wifi vezérlés
Könnyebb szerelhetőség
Az inteligens design

A Samsung új 2017-es klímája nem csak azért kapta új külsejét, hogy ezáltal is megkülönböztethető legyen a versenytársakétól, hanem az új külső hatékonyabb működést is eredményezett. Az új kialakítás lehetővé teszi a gyorsabb és nagyobb légáramlást, amivel hatékonyabb működést tudunk elérni, ráadásul a kiáramló levegőt messzebbre is tudja eljuttatni.

Számokban: 39%-al több levegőt juttat a lapátokhoz, amit akár 14 méter távolságra is el tud juttatni.

 

Hatékony energiafelhasználás

Napjainkban már egyre nagyobb szerepe van az energiahatékonyságnak a fogyasztói döntésben. Ezáltal próbáljuk óvni környezetünket és spóroni számláinkon. A Samsung ebben is mindig élharcos volt és ennek köszönhető, hogy a piacon a Samsung új 2017-es klímája rendelkezik, azzal a funkcióval, ami lehetővé teszi, hogy másfajta teljesítményt kérjük klímánktól, akkor, ha egyedül vagyunk a szobában, vagy akkor, amikor többen.

Ennek a funkciónak a beépítése igazán hasznos, hiszen jóval kisebb teljesítmény elég egy szoba behűtéséhez, ha csak egyedül tartózkodunk otthon, viszont nagyobb teljesítményre van szükségünk, ha mondjuk egy társaságot hívtunk vendégségbe. Az új Samsung klíma ehhez tökéletesen alkalmazkodik, ezzel segítve a hatékony energiafelhasználást.

 

Inteligens Wifi

Az új inteligens wifi segítségével bárhonnan vezérelheti klímáját, ehhez nem kell mást tennie, mint letölteni-e az ehhez a szolgáltatáshoz készült ingyenes applikációt és összepárosítani a klímával. Gondoljon bele, hogy nyáron a 40 fokban tart haza a munkából fáradtan, kimerülten és útközben betudja állítani telefonjáról vagy tabletjéről, hogy milyen hőmérséklet fogadja otthon. Mire hazaér klímája már egy kellemes hőmérséklettel várja otthonában, ezzel erősítve az "otthon, édes otthon" érzést.